Inici  |   Qui som?  |   Contacte  |   Mapa web  |   Accessibilitat
Logo de Lleida Convention Bureau Logo de La Paeria - Ajuntament de Lleida
RSSTwitter del Convention BureauFacebook de Turisme de Lleida
+34 973 700 402
Català Español English
Esteu aquí: Inici Novetats Notícies El Raimat Golf Club acull el millor golf nacional i internacional amb el III Torneig PRO-AM Lleida

El Raimat Golf Club acull el millor golf nacional i internacional amb el III Torneig PRO-AM Lleida

El paer en cap, Àngel Ros, ha felicitat l’organització de l’esdeveniment que comptarà amb els quatre jugadors lleidatans, Carlos Pigem, Gerard Piris, Emilio Cuartero i Alejandro Esmatges. La Paeria hi col·labora a través del programa Lleida Sport&Emotion de Turisme de Lleida

Lleida tornarà a gaudir del millor golf nacional i internacional amb la celebració del tercer torneig PRO-AM Lleida Atlas Energia que organitza el Raimat Golf Club aquest divendres i dissabte, dies 7 i 8 d’abril. 26 jugadors professionals i 200 amateurs participaran en el torneig, entre els quals destaquen els jugadors lleidatans, Carlos Pigem, Emilio Cuartero, Gerard Piris i Alejandro Esmatges, 8 dels 11 jugadors del programa Pro Spain Team o el jugador de reconeixement mundial José Manuel Lara. Javier Ballesteros, fill del campió Severiano Ballesteros, repetirà presència en el torneig.

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha presentat aquest migdia amb el president del club, José Ramón Gabás, i el responsable d’Atlas Energia, Néstor Gutiérrez, la tercera edició del PRO-AM Lleida. Ros ha remarcat que el Raimat Golf Club posa Lleida a l’abast de l’esport mundial amb l’organització d’aquest esdeveniment, que permet que jugadors aficionats i amateurs aprenguin i competeixin amb esportistes d’elit, alguns dels quals ja van participar en la segona edició. A la presentació també ha assistit el tinent d’alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat, Rafael Peris. Cal destacar que la Paeria col·labora amb aquesta cita esportiva a través del programa Sport & Emotion de Turisme de Lleida, que pretén posicionar la ciutat com a destinació d’esdeveniments esportius. L’alcalde ha explicat que el programa es materialitza donant suport a esportistes, com és el cas del mateix Pigem, que organitzen campionats per situar el nom de Lleida arreu (tall de veu À. Ros).

Des del club, Gabás ha posat de relleu l’esforç del conjunt de col·laboradors i patrocinadors per dur a terme aquest torneig. El responsable d’Atlas Energia ha indicat que aquesta firma patrocina esdeveniments referents a Lleida i que aquest torneig ofereix l’al·licient de poder estar al mateix equip i jugar amb professionals del golf. En representació de la Diputació de Lleida, Paco Cerdà, ha subratllat també la fórmula de joc que s’aplica, podent practicar l’esport amb esportistes reconeguts, i ha desitjat que el torneig tingui continuïtat de la mà del seu principal abanderat, com és Pigem, que també ha estat present en la presentació del III PRO-AM Lleida, qui espera que la cita sigui la gran festa del golf a Lleida  i que ha explicat que en el torneig es juguen dues modalitats: PRO-AM-18 Clots. Scramble Stroke Play Chp per equips de 5 jugadors (1 Pro + 4 amateurs) i Porfessionals: 36 Clots Stroke Play.

Els premis en aquesta edició superen els 24.000 euros. Es premiaran els 4 primers equips de la Classificació Handicap (en cas d'empat guanyarà l'equip amb el handicap més baix) i el 1r. equip classificat Scratch (en cas d'empat guanyarà l'equip amb el handicap més alt). N’hi haurà d’especials, per a amateurs, a la bola més propera en els forat 4, 6, 13 i 17 Indistinta, i al drive més Llarg en el forat núm. 12. masculí i femenina.
Renfe

Turisme de Lleida. Organisme autònom de caràcter comercial depenent de l'Ajuntament de Lleida.
Codi d'identificació en el Registre d'Entitats Locals de Catalunya 2512073077. Nif P-7560001-E

TURISME DE LLEIDA - Major 31, bis - Tel 973 700 319 - Fax 973 700 480 - lleidacb@paeria.es