Inici  |   Qui som?  |   Contacte  |   Mapa web  |   Accessibilitat
Logo de Lleida Convention Bureau Logo de La Paeria - Ajuntament de Lleida
RSSTwitter del Convention BureauFacebook de Turisme de Lleida
+34 973 700 402
Català Español English
Esteu aquí: Inici Novetats Notícies El pla d’actuació de Turisme de Lleida per l’any vinent aposta per la innovació, la cooperació público-privada i el foment de l’emprenedoria turística

El pla d’actuació de Turisme de Lleida per l’any vinent aposta per la innovació, la cooperació público-privada i el foment de l’emprenedoria turística

S’obrirà una convocatòria pública per emprenedoria turística i s’impulsarà una campanya de promoció de l’enogastronomia de les Terres de Lleida

El regidor responsable de Turisme de Lleida, Fèlix Larrosa, ha presidit aquest matí el Consell Rector de Turisme, durant el transcurs del qual s’ha aprovat un pla d’actuació que té com a objectiu la focalització en la innovació i la comercialització del producte, la col•laboració público-privada i l’estímul de l’emprenedoria i de les iniciatives al voltant del desenvolupament de l’activitat turística a la ciutat. “Lleida té bons productes, un gran patrimoni cultural i gastronòmic i excel•lents destinacions, i que ara “els esforços s’han de centrar en impulsar estratègies de comercialització, millorar l’orientació al client de les empreses de Lleida i augmentar les complicitats entre el sector agroalimentari i el turisme gastronòmic”, ha explicat Larrosa.

Turisme de Lleida seguirà apostant els propers anys pel sector turístic enogastronòmic, un públic interessat en la gastronomia de proximitat i de qualitat de les nostres terres i, també, en el seu patrimoni històrico-cultural. Segons Fèlix Larrosa, es calcula que actualment hi ha un gran volum de persones interessats en l’enogastronomia de les Terres de Lleida, fet que proporciona unes possibilitats de creixements extraordinàries en aquest segment de turistes. Per aquest motiu, es posarà en marxa una campanya de promoció global sobre l’enogastronomia de Lleida, una campanya molt viral que es centrarà, principalment, en mitjans digitals i xarxes socials.

Turisme de Lleida ha aprovat també posar en marxa una convocatòria pública per emprenedoria turística. “Totes aquelles empreses que tinguin un projecte de desenvolupament empresarial i/o un projecte de dinamització turística, podran participar en un procés de concurrència on se’ls oferirà serveis en temes de màrqueting, assessorament, acompanyament, espais i qualsevol servei que puguin requerir”, ha explicat el responsable de turisme. Aquesta iniciativa es desenvoluparà, de manera conjunta, amb la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Lleida.

A més a més, el Consell Rector ha aprovat posar en marxa a principis de l’any vinent una convocatòria per captar un soci tecnològic que implementi un sistema de comercialització on-line dels packs turístics sobre Lleida, que permeti al turista la confirmació immediata de la compra del paquet turístic.

El pla d’actuació aprovat avui també preveu la creació del programa Lleida Sports&Emotion, una iniciativa destinada a posicionar la ciutat com a seu d’esdeveniments esportius tant de caire nacional com internacional. El Lleida Sports&Emotion contempla una sèrie d’accions de promoció, amb la col•laboració de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Lleida, de les delegacions territorials de les federacions esportives i dels clubs de la ciutat així com el suport publicitari i en xarxes socials dels esportistes esponsoritzats per Turisme de Lleida. A més a més, per complementar aquesta iniciativa, Fèlix Larrosa ha explicat que Lleida està signant una sèrie de contractes de patrocini amb persones rellevants del món de l’esport per a què actuïn com a ambaixadors de la ciutat promovent les capacitats i valors i, alhora, utilitzin les seves capacitats per portar esdeveniments a Lleida. Alguns dels esportistes rellevants són Àlex Màrquez, Saül Craviotto, Isidre Esteve o Carles Pigem.
Renfe

Turisme de Lleida. Organisme autònom de caràcter comercial depenent de l'Ajuntament de Lleida.
Codi d'identificació en el Registre d'Entitats Locals de Catalunya 2512073077. Nif P-7560001-E

TURISME DE LLEIDA - Major 31, bis - Tel 973 700 319 - Fax 973 700 480 - lleidacb@paeria.es