Inici  |   Qui som?  |   Contacte  |   Mapa web  |   Accessibilitat
Logo de Lleida Convention Bureau Logo de La Paeria - Ajuntament de Lleida
RSSTwitter del Convention BureauFacebook de Turisme de Lleida
+34 973 700 402
Català Español English
Esteu aquí: Inici Novetats Notícies El Palau de Congressos - La Llotja de Lleida estrena nou web i renova la seva imatge corporativa

El Palau de Congressos - La Llotja de Lleida estrena nou web i renova la seva imatge corporativa

L'equipament ha augmentat un 26% els assistents respecte l’any anterior

El Palau de Congressos - La Llotja de Lleida ha estrenat nou web i ha renovat la seva imatge corporativa amb la creació d'un nou logo que identifica l'equipament en tots els àmbits. Així mateix, el Palau de Congressos i Teatre de la Llotja ha convocat en el darrer any un total de 90.158 persones que en 105 ocasions han respost a convocatòries congressuals, jornades, fires o presentacions de productes. Això, en percentatge, suposa un augment del 26% dels assistents respecte a l’any anterior, quan l’Ajuntament de Lleida, a través del Centre de Negocis i Convencions (CNC SA) va assumir la gestió directa i pública de l’equipament.

El nou web www.lallotjadelleida.com és un portal molt més visual, amb la incorporació d'imatges dels principals atractius de la ciutat així com dels esdeveniments que s'hi celebren. La pàgina web convida el/la visitant a fer una visita virtual de 360º i explica amb detall tots els espais, sales i serveis de què disposa el Palau de Congressos - La Llotja de Lleida

Pel que fa a la gestió municipal de l'equipament, el tinent d’alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat, Rafael Peris, ha destacat que “aquest fet ha suposat la revitalització de l'equipament com a generador de turisme de negocis i convencions”. Així, aquest 2018 Lleida consolida la seva capacitat en convocatòries congressuals com han estat les noves edicions de Porciforum, Nutriforum, Encuentro Estatal de Ciudades Educadoras, els congressos d’AECOC o la SEEDO, o el de la Societat Catalana de Pneumologia i el de Nefrologia.

En aquest sentit, cal destacar que l’Organització Professional d’Empreses Organitzadores de Congressos calcula que el turisme de negocis aporta, de mitjana, 200 euros per persona congressista.

El Palau de Congressos – La Llotja, que es va inaugurar al 2010, està situat vora del riu Segre, desplega 37.500 m2 creat per acollir tot tipus d’esdeveniments. Un edifici dissenyat per l’arquitecta Francine Houben del prestigiós estudi d’arquitectura holandès Mecanoo, premissa, distingit i elogiat per la seva originalitat i funcionalitat.
Renfe

Turisme de Lleida. Organisme autònom de caràcter comercial depenent de l'Ajuntament de Lleida.
Codi d'identificació en el Registre d'Entitats Locals de Catalunya 2512073077. Nif P-7560001-E

TURISME DE LLEIDA - Major 31, bis - Tel 973 700 319 - Fax 973 700 480 - lleidacb@paeria.es