Inici  |   Qui som?  |   Contacte  |   Mapa web  |   Accessibilitat
Logo de Lleida Convention Bureau Logo de La Paeria - Ajuntament de Lleida
RSSTwitter del Convention BureauFacebook de Turisme de Lleida
+34 973 700 402
Català Español English
Esteu aquí: Inici Novetats Notícies El Palau de Congressos La Llotja acull la 6a Jornada de Ferides i Cicatrització de Seher

El Palau de Congressos La Llotja acull la 6a Jornada de Ferides i Cicatrització de Seher

150 professionals que treballen en aquest àmbit participen aquest dissabte en aquesta trobada

El Palau de Congressos La Llotja va acollir els dies 7 i 8 d'octubre la 6a Jornada de Ferides i Cicatrització, una trobada anual promogut per la Seher (Sociedad Española de Heridas) a la qual assistiran 150 professionals que treballen en aquest àmbit i que tindran una oportunitat única per integrar-se en la perspectiva multidisciplinària obligada en el tractament de ferides.

La nova gestió municipal del Palau de Congressos i Teatre de la Llotja ha suposat la revitalització d’aquest equipament com a generador de turisme de negocis i convencions, ja que des del mes de març fins ara s’hi han realitzat, amb aquest, 65 actes o esdeveniments. Per a aquesta tardor també s’ha programat espectacles, com el concert que oferirà el pròxim 28 d’octubre Dani Martín, amb gairebé totes les entrades venudes.

A més, també s’estrenaran les visites guiades ‘La Llotja Backstage’. Una activitat que proposa conèixer els racons més desconeguts del Palau de Congressos. Uns espais que no són públics però que, en definitiva, són l’ànima de la Llotja i del seu funcionament.
Renfe

Turisme de Lleida. Organisme autònom de caràcter comercial depenent de l'Ajuntament de Lleida.
Codi d'identificació en el Registre d'Entitats Locals de Catalunya 2512073077. Nif P-7560001-E

TURISME DE LLEIDA - Major 31, bis - Tel 973 700 319 - Fax 973 700 480 - lleidacb@paeria.es