Inici  |   Qui som?  |   Contacte  |   Mapa web  |   Accessibilitat
Logo de Lleida Convention Bureau Logo de La Paeria - Ajuntament de Lleida
RSSTwitter del Convention BureauFacebook de Turisme de Lleida
+34 973 700 402
Català Español English
Esteu aquí: Inici Novetats Notícies El tinent d’alcalde Rafael Peris assenyala la importància que té Lleida i el Parc Científic en el desenvolupament d’aquest sector

El tinent d’alcalde Rafael Peris assenyala la importància que té Lleida i el Parc Científic en el desenvolupament d’aquest sector

El tinent d’alcalde Rafael Peris assenyala la importància que té Lleida i el Parc Científic en el desenvolupament d’aquest sector

L’associació Lleida Drone ha celebrat aquest matí la tercera edició del Dia Internacional dels Drons al Magical Media, una iniciativa en què ha comptat amb la col·laboració del Parc Científic i Tecnològic de Lleida i que ha comptat amb la presència del tinent d’alcalde.

El tinent d’alcalde i regidor de Promoció de la Ciutat, el Comerç, el Turisme, l’Ocupació i l’Emprenedoria, Rafael Peris, ha saludat els visitants i expositors de la trobada i ha destacat l’important desenvolupament del sector dels drons, a la ciutat de Lleida, mercès al Parc Científic i a les empreses en ell ubicades, alhora que ha assenyalat les enormes possibilitats que aquesta indústria té encara per recórrer en un sector tan cabdal per Lleida com és l’agricultura. Tall de veu R. Peris.

Enguany, els assistents al Dia Internacional dels Drons han pogut gaudir d’un simulador de vols. Una segona novetat d’aquesta edició ha estat la possibilitat de presentar un projecte de manera espontània durant 15 minuts, a la zona Speaker’s Corner. A més, Lleida Drone ha col·locat al Magical una xarxa de 4.500 metres cúbics per a les exhibicions de vols de drons.

Per altra part, els estudiants de l’Escola Politècnica Superior (EPS) de la Universitat de Lleida, becats pel programa Google Summer of Code, han presentat públicament els seus projectes elaborats al Lleida Drone Lab i el Liquid Galaxy Lab del Parc Científic.

Lleida és l’única ciutat del sud d’Europa que s’afegeix a aquest esdeveniment internacional, que celebren 150 països per difondre la tecnologia dels drons.
Renfe

Turisme de Lleida. Organisme autònom de caràcter comercial depenent de l'Ajuntament de Lleida.
Codi d'identificació en el Registre d'Entitats Locals de Catalunya 2512073077. Nif P-7560001-E

TURISME DE LLEIDA - Major 31, bis - Tel 973 700 319 - Fax 973 700 480 - lleidacb@paeria.es