Inici  |   Qui som?  |   Contacte  |   Mapa web  |   Accessibilitat
Logo de Lleida Convention Bureau Logo de La Paeria - Ajuntament de Lleida
RSSTwitter del Convention BureauFacebook de Turisme de Lleida
+34 973 700 402
Català Español English
Esteu aquí: Inici Novetats Notícies El Lleida Event & Convention Bureau, present al workshop intersectorial Connecta 2015 a Barcelona

El Lleida Event & Convention Bureau, present al workshop intersectorial Connecta 2015 a Barcelona

El LECB promociona la ciutat com a destinació de reunions i esdeveniments per fomentar la cocreació i la generació d’oportunitats de col·laboració i de negoci

La Paeria, a través del Lleida Event & Convention Bureau de Turisme de Lleida, va participar en el workshop Connecta 2015 queva tenir lloc el passat 29 de setembre al Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB). El LECB va promocionar  la ciutat com a destinació de reunions i esdeveniments per fomentar la cocreació, la innovació en producte i la generació d’oportunitats de col·laboració i de negoci.

Connecta 2015 és un workshop intersectorial entre empreses i professionals del turisme de reunions de Catalunya. És l’esdeveniment de referència per a la promoció d’aquest tipus de turisme entre professionals.

L’acció, promoguda pel Catalunya Convention Bureau, ha convocat proveïdors, agències i meeting planners. El Lleida Convention Bureau estarà en una zona reservada als Conventions Bureaux i iniciatives locals, amb una agenda de cites tancades.
Renfe

Turisme de Lleida. Organisme autònom de caràcter comercial depenent de l'Ajuntament de Lleida.
Codi d'identificació en el Registre d'Entitats Locals de Catalunya 2512073077. Nif P-7560001-E

TURISME DE LLEIDA - Major 31, bis - Tel 973 700 319 - Fax 973 700 480 - lleidacb@paeria.es