Inici  |   Qui som?  |   Contacte  |   Mapa web  |   Accessibilitat
Logo de Lleida Convention Bureau Logo de La Paeria - Ajuntament de Lleida
RSSTwitter del Convention BureauFacebook de Turisme de Lleida
+34 973 700 402
Català Español English
Esteu aquí: Inici Novetats Notícies El Lleida Event & Convention Bureau participa en la segona edició del Connecta Catalunya

El Lleida Event & Convention Bureau participa en la segona edició del Connecta Catalunya

Fira Reus ha acollit les diferents presentacions, debats, exposicions de projectes, dinàmiques de reflexió, tallers i altres trobades per a fomentar el networking i la co-creació

El Lleida Event & Convention Bureau ha participat en la segona edició del Connecta Catalunya, que ha tingut lloc aquesta setmana a Fira Reus. En la primera edició celebrada l’any 2015 a Barcelona, la trobada va reunir a més de 200 professionals del sector, xifra que enguany s’ha superat, segons l’organització, que organitza aquest esdeveniment amb la voluntat de generar un autèntic Networking entre els participants.

Durant la jornada, hi ha hagut presentacions, debats, exposicions de projectes, dinàmiques de reflexió, tallers i altres trobades per a fomentar el networking i la co-creació.

A la zona d’inspiració s’han exposat ponències d’experts en diferents àrees i sector, i a la zona debat s’hi han afegit els assistents per parlar sobre les necessitats dels mercats alemany, britànic, països nòrdics i francès.

El Lleida Convention Bureau ha assistit amb una agenda de 10 cites tancades amb empreses del sector, per tal de dinamitzar la ciutat com a seu de turisme de negocis i incentius.
Renfe

Turisme de Lleida. Organisme autònom de caràcter comercial depenent de l'Ajuntament de Lleida.
Codi d'identificació en el Registre d'Entitats Locals de Catalunya 2512073077. Nif P-7560001-E

TURISME DE LLEIDA - Major 31, bis - Tel 973 700 319 - Fax 973 700 480 - lleidacb@paeria.es