Inici  |   Qui som?  |   Contacte  |   Mapa web  |   Accessibilitat
Logo de Lleida Convention Bureau Logo de La Paeria - Ajuntament de Lleida
RSSTwitter del Convention BureauFacebook de Turisme de Lleida
+34 973 700 402
Català Español English
Esteu aquí: Inici Novetats Notícies El Lleida Event & Convention Bureau assisteix al Meeting & Incentive Summit de Madrid

El Lleida Event & Convention Bureau assisteix al Meeting & Incentive Summit de Madrid

El passat 26 de Març, el Lleida Event & Convention Bureau va assistir al Meeting & Incentive Summit de Madrid, sota el paraigües del Catalunya Convention Bureau, per tal d'oferir Lleida com a seu de futurs events a empreses organitzadores de congressos de tot el món.

Per tal de promoure la Destinació Lleida per al sector MICE, el Lleida Event & Convention Bureau ha pres la decisió d’apostar i participar al MIS; el Meeting & Incentive Summit, un esdeveniment formatiu i relacional organitzat per Grupo Eventoplus, on es van convocar com a visitants a tots els compradors nacionals i alguns internacionals.

 

El LE&CB hi va assistir amb una agenda tancada de clients potencials del sector MICE, entre ells Empreses Organitzadores de Congressos d'Itàlia, Alemanya, Suïssa, Grècia, Polònia i Espanya.

 

El MIS es va celebrar el dia 26 de Març a Madrid i el fet de participar-hi ens dona l’ oportunitat de presentar la  destinació Lleida al sector.

 

El Meeting and Incentive Summit 2014,  és una de les trobades més importants per a professionals del sector d’esdeveniments i reunions, on clients corporatius, agències de viatges, d’incentius, d’esdeveniments, DMC i OPC es troben en aquestes jornades organitzades pel Grup Eventoplus a la Pasarel.la Mercedes Benz Fashion Week de Madrid.
Renfe

Turisme de Lleida. Organisme autònom de caràcter comercial depenent de l'Ajuntament de Lleida.
Codi d'identificació en el Registre d'Entitats Locals de Catalunya 2512073077. Nif P-7560001-E

TURISME DE LLEIDA - Major 31, bis - Tel 973 700 319 - Fax 973 700 480 - lleidacb@paeria.es