Inici  |   Qui som?  |   Contacte  |   Mapa web  |   Accessibilitat
Logo de Lleida Convention Bureau Logo de La Paeria - Ajuntament de Lleida
RSSTwitter del Convention BureauFacebook de Turisme de Lleida
+34 973 700 402
Català Español English
Esteu aquí: Inici Novetats Notícies CPA Olot , CP St Celoni, CPA Tona I Reus Deportiu, guanyadors del XV Campionat de Patinatge Artístic a Lleida, el passat 1 i 2 de Febrer

CPA Olot , CP St Celoni, CPA Tona I Reus Deportiu, guanyadors del XV Campionat de Patinatge Artístic a Lleida, el passat 1 i 2 de Febrer

El CPA Olot, CP Sant Celoni, CPA Tona i Reus Deportiu van ser els grans triomfadors del Campionat de Catalunya de Grups Xous celebrat al pavelló Barris Nord de Lleida. Hi van participar gairebé un miler de patinadors de 50 clubs.

En grups grans, el CPA Olot amb la peça “Respira” es va imposar al Reus Deportiu i ambdós conjunts juntament amb el 3r classificat, el CP El Masnou, van exhibir un gran nivell de patinatge, confirmant la progressió constant del patinatge artístic català, dominador en els darrers anys de les competicions internacionals d’aquesta modalitat.

En grups petits el guanyador en aquesta edició va ser el CP Sant Celoni representant “Pel meu 40 aniversari...” davant del CP Blanes i el CH Juneda de Lleida. En el xou juvenil el CPA Tona va ser el campió per tercer any consecutiu amb la peça “Five o’clock” per davant de Reus Deportiu i CPA Olot.

En Quartet triomf pel Reus Deportiu amb “ Jo, jo mateix i la meva ànima” per davant de CP El Masnou i FPUEB Vilanova.

Entre les autoritats presents cal destacar a Xema Alonsoregidor d’esports de la Paeria de Lleida, Josep Ramon Solsona, el representant de l’Esport de la Generalitat a Lleida, Antoni Valdés representant de la Diputació de Lleida, Ramon Basiana, president de la Federació Catalana de Patinatge (FECAPA), acompanyat dels quatre presidents territorials, Benjamí Pons (Girona), Yolanda Muro (Barcelona), Rafel Serrano (Tarragona), Antoni Guiu (Lleida) i Camí Mendoza, presidenta del Comitè Català de Patinatge Artístic (FECAPA).


Camí Mendoza va fer una valoració molt satisfactòria: “ gairebé un miler d’esportistes participants i més de 5000 persones a la graderia en els dos dies de campionat només es pot qualificar d’èxit”.
La màxima responsable del patinatge artístic català també va valorar positivament l’alt nivell entre els primers equips de totes les categories: “ Les categories juvenil i quartet convocades des del 2011 s’han consolidat amb 12 quartets i en categoria juvenil s’ha completat amb el màxim de places convocades (16). També hem incrementat en 2 equips els participants grups grans “.
Camí Mendoza, també va agrair a la Territorial de Lleida de la FECAPA l’esforç dedicat per tal d’aconseguir una bona organització, especialment al Josep Lluis Prat, al Xavi Roca i al Club Patí Bordeta encarregat de posar el voluntariat.
Mendoza també va destacar la dedicació de membres del Comitè Català de Patinatge Lluis Duran, Xavi Roca i Miguel Angel Covelo, que juntament amb els jutges i calculadors, preparen, supervisen i realitzen la part de la competició oficial, i vetllen des del peu de la pista per tal de preveure i solucionar qualsevol imprevist durant el desenvolupament del Campionat.
Renfe

Turisme de Lleida. Organisme autònom de caràcter comercial depenent de l'Ajuntament de Lleida.
Codi d'identificació en el Registre d'Entitats Locals de Catalunya 2512073077. Nif P-7560001-E

TURISME DE LLEIDA - Major 31, bis - Tel 973 700 319 - Fax 973 700 480 - lleidacb@paeria.es