Inici  |   Qui som?  |   Contacte  |   Mapa web  |   Accessibilitat
Logo de Lleida Convention Bureau Logo de La Paeria - Ajuntament de Lleida
RSSTwitter del Convention BureauFacebook de Turisme de Lleida
+34 973 700 402
Català Español English
Esteu aquí: Inici Novetats Notícies Acord entre la Paeria i Renfe Viajeros per a la promoció de la ciutat de Lleida com a destinació turística i congressual

Acord entre la Paeria i Renfe Viajeros per a la promoció de la ciutat de Lleida com a destinació turística i congressual

El tinent d’alcalde Paco Cerdà, com a President de Turisme de Lleida, i el director general de Renfe Viajeros, Ramon Azuara han renovat el conveni de col·laboració amb la ciutat de Lleida

El tinent d’alcalde i president de Turisme de Lleida, Paco Cerdà, i el director general de Renfe Viajeros, Ramon Azuara, han signat avui a FITUR, a Madrid, la renovació de l’acord de col·laboració entre la Paeria i la companyia ferroviària per tal de seguir treballant en la promoció de la ciutat de Lleida, com a destinació de turisme de congressos, negocis i reunions, per una banda, i també com a destinació turística cultural, patrimonial i amb un perfil familiar, per l’altra.

El conveni estableix que l’Ajuntament de Lleida, a través de Turisme de Lleida, pot oferir descomptes en els serveis de Renfe a totes les persones que visitin la ciutat en activitats de turisme de negocis, congressos, convencions o esdeveniments de promoció turística.

Aquest conveni que la Paeria segella amb Renfe Viajeros permet dotar amb més recursos l’oferta del Lleida Convention Bureau. Es tracta de bonificacions en els serveis de Renfe que se sumen a la resta de serveis que s’ofereixen des d’aquest ens municipal a les entitats o empreses interessades a fer congressos a Lleida.

Lleida Convention Bureau

L'Ajuntament de Lleida, a través de Turisme de Lleida, compta amb el Lleida Convention Bureau (LCB), que, de manera sistemàtica, comercialitza i promociona la ciutat de Lleida en l’àmbit de l’organització d’esdeveniments.

El LCB forma part de Turisme de Lleida i neix de la necessitat de canalitzar i unificar l’oferta de Turisme de negocis a Lleida per oferir-lo de forma clara i definida.

El LCB posa a l’abast diversos serveis com: la gestió del programa de defensa de candidatures i l’elaboració de la documentació per a la presentació de candidatures per a congressos; l’organització i l’acompanyament de visites a organitzadors d’esdeveniments; la creació i la gestió de serveis als promotors i als organitzadors d’esdeveniments, o l’organització de viatges de familiarització amb OPC i agents especialitzats.


Renfe

Turisme de Lleida. Organisme autònom de caràcter comercial depenent de l'Ajuntament de Lleida.
Codi d'identificació en el Registre d'Entitats Locals de Catalunya 2512073077. Nif P-7560001-E

TURISME DE LLEIDA - Major 31, bis - Tel 973 700 319 - Fax 973 700 480 - lleidacb@paeria.es