Inici  |   Qui som?  |   Contacte  |   Mapa web  |   Accessibilitat
Logo de Lleida Convention Bureau Logo de La Paeria - Ajuntament de Lleida
RSSTwitter del Convention BureauFacebook de Turisme de Lleida
+34 973 700 402
Català Español English
Esteu aquí: Inici Novetats Notícies 50 empreses de Lleida presents a Barcelona a la principal fira europea de Turisme de Negocis EIBTM, fruit de la cooperació público-privada amb Turisme de Lleida

50 empreses de Lleida presents a Barcelona a la principal fira europea de Turisme de Negocis EIBTM, fruit de la cooperació público-privada amb Turisme de Lleida

Lleida es presenta, per primera vegada, com a destinació per acollir grans esdeveniments esportius

 

Unes 50 empreses de Lleida –entre hotels, espais singulars, restaurants i empreses relacionades amb l’organització d’esdeveniments- estan presents aquests dies a la principal fira europea de turisme de negocis EIBTM que s’està realitzant a Barcelona, fruit de la cooperació público-privada que porta a terme Turisme de Lleida.

Durant els dies de duració del certamen, Turisme de Lleida portarà a terme persentacions davant d’organitzadors professionals d’esdeveniments, i també es portaran a terme reunions amb l’objectiu de donar a conèixer les possibilitats de Lleida com a destinació de reunions profesisonals, esdeveniments i viatges d’incentiu. Cal destacar que, per primera vegada, Lleida es presenta en aquesta fira com a destinació capaç d’acollir grans esdeveniments esportius. Aquest posicionament és possible gràcies a la gran capacitat organitzadora que la ciutat ha demostrat els darrers anys, acollint esdeveniments esportius de gran magnitud com la UEFA Fustal Cup, la copa Catalunya de futbol, o etapes de la Volta Ciclista a Catalunya i de la Vuelta Ciclista a Espanya. A més a més, en els propers mesos Lleida serà la seu de la Copa del Rei d’Hoquei sobre Patins, un dels campionats d’hoquei sobre patins més important del món, i també serà seu del Másters Nacional de Tenis, que aplegarà els millors tenistes espanyols del moment.

Com a novetat d’aquesta edició de la Fira EIBTM, Turisme de Lleida participa a l’esmorzar de networking que s’organitza conjuntament amb un centenar de compradors convidats, representants de les principals empreses de contractació.

Lleida, important pol d’atracció de congressos i convencions

Lleida va acollir, durant el 2012, 608 esdeveniments professionals de tot tipus, que van atreure a la ciutat un total de 52.724 persones amb un impacte econòmic aproximat de més de 17 milions d’euros. La setmana passada, per exemple, es va celebrar un important congrés sobre infermeria, el XVII Encuentro Internacional de Investigación en Cuidados, que va aplegar a Lleida més de 600 professionals. L’any 2014 Lleida ja té confirmats diversos esdeveniments, entre els que destaca el Congrés Internacional de Cures Pal·liatives, que portarà a la ciutat més de 1.000 metges d’arreu del món.
Renfe

Turisme de Lleida. Organisme autònom de caràcter comercial depenent de l'Ajuntament de Lleida.
Codi d'identificació en el Registre d'Entitats Locals de Catalunya 2512073077. Nif P-7560001-E

TURISME DE LLEIDA - Major 31, bis - Tel 973 700 319 - Fax 973 700 480 - lleidacb@paeria.es