Inici  |   Qui som?  |   Contacte  |   Mapa web  |   Accessibilitat
Logo de Lleida Convention Bureau Logo de La Paeria - Ajuntament de Lleida
RSSTwitter del Convention BureauFacebook de Turisme de Lleida
+34 973 700 402
Català Español English
Esteu aquí: Inici Novetats I Jornada de Networking Turístic

I Jornada de Networking Turístic

L’Associació Catalana de Professionals Experts en Turisme organitza una sessió per a potenciar i estimular el sector turístic de les Terres de Lleida, a partir dels següents objectius: Facilitar als participants un entorn que estimuli el diàleg amb d’altres participants. Poder donar a conèixer les respectives empreses i negocis. Identificar possibles sinèrgies per a portar a terme col·laboracions, ofertes conjuntes, activitats complementàries, etc. Conèixer a d’altres professionals amb els que es puguin establir afinitats i complicitat a nivell personal i professional. Per tot això s’ha organitzat una sessió dinamitzada per una “Coach” professional que ens ajudarà a fomentar aquestes relacions entre els assistents a l’acte, mentre degustem diferents propostes gastronòmiques locals, i podent concloure la sessió gaudint d’una copa mentre intercanviem els nostres contactes per a les futures relacions professionals. És la nostra voluntat crear un entorn de complicitat entre tots aquells que basem la nostra activitat en les diferents propostes de negoci del sector turístic. Preu de la sessió: 20 € (Membres Associació: Gratuït). Per a formalitzar la inscripció és necessari complimentar el formulari d’inscripció i fer efectiu l’import referit al número de compte 2100-777-47-0200173345 especificant NOM i COGNOMS. INSCRIPCIÓ

L’Associació Catalana de Professionals Experts en Turisme organitza una sessió per a potenciar i estimular el sector turístic de les Terres de Lleida, a partir dels següents objectius:

  • Facilitar als participants un entorn que estimuli el diàleg amb d’altres participants.
  • Poder donar a conèixer les respectives empreses i negocis.
  • Identificar possibles sinèrgies per a portar a terme col·laboracions, ofertes conjuntes, activitats complementàries, etc.
  • Conèixer a d’altres professionals amb els que es puguin establir afinitats i complicitat a nivell personal i professional.

Per tot això s’ha organitzat una sessió dinamitzada per una “Coach” professional que ens ajudarà a fomentar aquestes relacions entre els assistents a l’acte, mentre degustem diferents propostes gastronòmiques locals, i podent concloure la sessió gaudint d’una copa mentre intercanviem els nostres contactes per a les futures relacions professionals.

 
Renfe

Turisme de Lleida. Organisme autònom de caràcter comercial depenent de l'Ajuntament de Lleida.
Codi d'identificació en el Registre d'Entitats Locals de Catalunya 2512073077. Nif P-7560001-E

TURISME DE LLEIDA - Major 31, bis - Tel 973 700 319 - Fax 973 700 480 - lleidacb@paeria.es