Inici  |   Qui som?  |   Contacte  |   Mapa web  |   Accessibilitat
Logo de Lleida Convention Bureau Logo de La Paeria - Ajuntament de Lleida
RSSTwitter del Convention BureauFacebook de Turisme de Lleida
+34 973 700 402
Català Español English
Esteu aquí: Inici Novetats El director de l’Agència Catalana de Turisme es reuneix amb el sector turístic lleidatà

El director de l’Agència Catalana de Turisme es reuneix amb el sector turístic lleidatà

Diversos representants del sector turístic lleidatà es van reunir ahir amb el director de l’Agència Catalana de Turisme, Xavier Espasa, per conèixer la situació del sector i per arribar a acords de col·laboració que fomentin el turisme a la ciutat de Lleida. La reunió, organitzada per Turisme de Lleida, va comptar amb l’assistència de diversos representats del sector, que inclou hotelers, restauradors, transportistes de viatgers, agents de viatges, empresaris de l’oci, responsables d’equipaments culturals i representants de la formació turística.

En la reunió es va exposar l’actual situació del turisme de Lleida, destacant les potencialitats que ofereix el territori, i sol·licitant que l’administració autonòmica presti més atenció a aquesta zona i hi destini més esforços en matèria de promoció.

Per la seva part, Xavier Espasa va destacar el treball de Turisme de Lleida, amb accions dirigides a la millora del producte i que actua en constant col·laboració entre l’administració i el sector privat. En aquest sentit, l’organisme lleidatà va en sintonia amb l’estratègia de l’Agència Catalana de Turisme, ja que considera el turisme enogastronòmic el seu eix prioritari.

El director de l’ACT també va estar present en la signatura del Conveni d’adhesió al Codi de Bones Pràctiques, on va prendre la paraula per agrair a Turisme de Lleida i als sectors gastronòmic i agroalimentari aquesta iniciativa. La proposta suposa, segons va comentar, posar en valor la gastronomia i els productes de la terra, una acció fonamental per atraure turistes, tant nacionals com internacionals.

La sessió de treball va incloure la visita a La Llotja i una visita a un dels establiments participants en les Jornades Gastronòmiques de la Maduixa de Lleida que se celebren a la ciutat i fins aquest diumenge (19 de maig), en les quals participen 18 restaurants de Lleida. Les jornades han estat una de les accions vinculades al Codi de Bones Pràctiques en les quals productors, distribuïdors i restaurants han treballat conjuntament
Renfe

Turisme de Lleida. Organisme autònom de caràcter comercial depenent de l'Ajuntament de Lleida.
Codi d'identificació en el Registre d'Entitats Locals de Catalunya 2512073077. Nif P-7560001-E

TURISME DE LLEIDA - Major 31, bis - Tel 973 700 319 - Fax 973 700 480 - lleidacb@paeria.es