Inicio  |   Quienes somos?  |   Contacto  |   Mapa web  |   Accesibilidad
Logo de Lleida Convention Bureau Logo de La Paeria - Ajuntament de Lleida
RSSTwitter del Convention BureauFacebook de Turisme de Lleida
+34 973 700 402
Català Español English
Usted está aquí: Inicio Novedades Noticias Turisme de Lleida col·laborarà amb la World Padel Tour

Turisme de Lleida col·laborarà amb la World Padel Tour

Aquest esdeveniment internacional d’alt nivell se celebrarà del 7 al 14 de juny i es calcula que durà a Lleida 4.000 aficionats i 400 esportistes

El president de Turisme de Lleida, Paco Cerdà, s’ha reunit amb Albert Escofet, director d’All Play Sport Marketing, el qual li ha presentat el programa d’accions relacionades amb el pàdel que està previst que es duguin a terme a Lleida a partir de Setmana Santa.

En el decurs de la reunió, s’han establert contactes perquè els milers de persones que arribin a la Lleida amb motiu del World Padel Tour (WPT), que està previst celebrar del 7 al 14 de juny, puguin convertir la seva estada en una experiència de ciutat i “no es quedin només amb un tast Lleida. Hem de ser capaços de generar una capacitat d’atracció que provoqui que les persones visitants, retornin a Lleida i ho facin per consolidar la seva visita patrimonial, cultural o gastronòmica”, segons ha dit Paco Cerdà.

Turisme de Lleida aprofitarà aquest esdeveniment multitudinari per reforçar la imatge i les possibilitats de la ciutat com a destinació turística de nivell. Es calcula que l’esdeveniment portarà a Lleida 4.000 persones aficionats al pàdel i 400 esportistes.


Renfe

Turisme de Lleida. Organismo autónomo de carácter comercial dependiente del Ayuntamiento de Lleida.
Código de identificación en el Registro de Entidades Locales de Cataluña 2512073077. Nif P-7560001-E

TURISME DE LLEIDA - Major 31, bis - Tel 973 700 319 - Fax 973 700 480 - lleidacb@paeria.es