Inici  |   Qui som?  |   Contacte  |   Mapa web  |   Accessibilitat
Logo de Lleida Convention Bureau Logo de La Paeria - Ajuntament de Lleida
RSSTwitter del Convention BureauFacebook de Turisme de Lleida
+34 973 700 402
Català Español English
Esteu aquí: Inici Perquè a Lleida

Localització

Lleida és membre de Ciutats AVE, una associació que reuneix les principals ciutats unides pel traçat de l'alta velocitat.

Lleida es troba situada en una de les zones més fèrtils i productives d'Europa.

Enclavada al costat del riu Segre, a mig camí entre el mar i la muntanya i perfectament comunicada, és un lloc de pas obligat entre les vies que connecten l'Estat espanyol amb la resta d'Europa i el Mediterrani.

Disposa d'unes comunicacions modernes encapçalades per

l'Aeroport de Lleida-Alguaire (primer aeroport comercial promogut per la Generalitat de Catalunya per a vertebrar el re-equilibri territorial en l'àmbit català, ser un dels motors de l'economia de les Terres de Lleida i l'eix de connexió amb els Pirineus),

la línia d'alta velocitat (AVE) i la xarxa viària. LLEIDA ESTÀ SITUADA A 1 HORA EN AVE DE BARCELONA I SARAGOSSA, I A 2 HORES DE MADRID

l'autopista AP-2, que comunica Lleida amb les ciutats de Barcelona (també per autovia) i Saragossa, l'Eix Occidental que apropa Lleida al delta de l'Ebre i l'Eix Transversal que la uneix amb les comarques de Girona.

Quant a la ciutat, una xarxa de carreteres la comuniquen fàcilment amb la resta del territori: l'A-230, que ens acosta a la Vall d'Aran i a la Vall de Boí, o la C-1313, que creua les comarques de l'interior fins a arribar a la Seu d'Urgell i Andorra.


Veure el mapa més gran


Renfe

Turisme de Lleida. Organisme autònom de caràcter comercial depenent de l'Ajuntament de Lleida.
Codi d'identificació en el Registre d'Entitats Locals de Catalunya 2512073077. Nif P-7560001-E

TURISME DE LLEIDA - Major 31, bis - Tel 973 700 319 - Fax 973 700 480 - lleidacb@paeria.es